Garai Pince

 

Cím: 7148 Alsónyék, hrsz. 878. (56 sz. főút Nyéki-hegy)
Telefon: (+36) 20 945 4377
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.garaipince.hu

 

Borász neve: Garai Zoltán

Megművelt terület: 1,5 ha

Kóstolósor ára: 2500-5000 Ft

Kóstoló leírás: 8-15 féle bor, sajttal, pogácsával

Étkezési lehetőség: van, egyeztetés alapján bármit elkészítünk. Vendégeink legtöbbször a hideg házi füstölt falatokat, a kemencés ételeket párolt káposztával, burgonyával vagy egytálételeket választanak, desszertnek pedig finom házi rétest.

Szőlőfajták

saját szőlő: cabernet sauvignon, kékfrankos, új telepítésű shiraz,
vásárolt szőlő a szekszárdi borvidékről: zöld veltelini, chardonnay, olaszrizling, sauvignon blanc, merlot, cabernet franc, kadarka, shiraz

Főbb borok: zöld veltelini, chardonnay, olaszrizling, rosé cuvee, fuxli, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, Täuninger cuvée

Beszélt nyelvek: német

Bankkártya elfogadás: nincs

Nyitva tartás: nincs, borkóstolás 6 főtől, csak előzetes bejelentkezés alapján

 

A Garai Pince 2013-ban talált otthonra egy gyönyörű, 1883-ban épült sárközi présházban a Nyéki-hegyen. Jelenleg 1,5 hektáron gazdálkodik és több hektárnyi vásárolt szekszárdi szőlőt dolgoz fel. A jellegzetes szekszárdi vörösborok mellett fehér és roséborok széles kínálatával várja a vendégeket. Vendéglátás és kóstoltatás már 6 főtől a pincében ill. a gyönyörű kilátást nyújtó fedett borteraszon. A gyerekeket kádárkiállítás és játszótér várja. Folyó ill. palackos borok vásárlására van lehetőség.

 

garai 001 garai 002

 garai 003

 garai 004

 garai 005

 garai 006