Heimann Családi Birtok

 

Cím: 7100 Szekszárd, Iván-völgy
Telefon: (+36) 20 961-7101
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.heimann.hu

 

Borász neve: Heimann Ágnes & Zoltán

Megművelt terület: 25 Ha

Kóstolósor ára: 3500-4500 Ft

Kóstoló leírás: Présházunkban kóstolható és megvásárolható teljes szortimentünk. Borkóstolókat előzetes regisztrációval tudunk vállalni.

Étkezési lehetőség: Hidegtál saját sonkánkkal és szaláminkkal, idényzöldségek Ági kertjéből és a legjobb helyi sajtok. Étkezést csak tavaszi időszakban, péntek és szombati napokon, 10 fő felett, előzetes regisztrációval tudunk vállalni.

Szőlőfajták: kékfrankos, merlot, cabernet franc, kadarka, sagrantino, tannat, viognier

Főbb borok: Kadarka, Kékfrankos, Szekszárdi Bikavér, SXRD, Birtokbor, Barbár

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, orosz

Bankkártya elfogadás: igen

Nyitva tartás: hé-pé 9-15h

 

Minden egyes Heimann bor magán viseli a kézjegyünket: a többszöri kézi válogatást a szőlőben és a termés feldolgozásakor, a közvetlen, személyes odafigyelést a pincében és a lassú, nagyhordós érlelést. Igazi családi vállalkozás vagyunk az együtt dolgozás örömével: borainkban Szekszárd adottságait a saját ízlésünkön keresztül mutatjuk meg, világszínvonalon.

Heimann Zoltán a család stratégája, aki a Szekszárdi Borvidék elnökeként sokat tesz a tágabb közösség felemelkedéséért is. Ágnes (a ház asszonya) a termelés felügyelete mellett a vendéglátásba is beleviszi természetes kedvességét. Zoltán Jr., 6 év világlátás után, most a birtok igazgatásának kihívásait és sokrétűségét tanulja nap mint nap.

 

heimann logo

heimann1

 heimann2

 heimann3