Szekszárdon az Országos Sommelier Bajnokság elődöntője

 

A Magyar Sommelier Szövetség 2018-ben is megrendezi a szakma országos bajnokságát, amelynek elődöntője február 24-én, szombaton – ebben az évben ismét vidéken – a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban kerül megrendezésre, Szekszárd Város Önkormányzata és a Szekszárdi Borvidék borászatainak támogatásával.

  

Idén Szekszárd ad otthont az Országos Sommelier Szövetség által rendezett Országos Sommelier Bajnokság elődöntőjének 2018. február 24-én, a Babits Mihály Kulturális Központban. A versenyen helyi és az országból érkező vendéglátásban tevékenykedő szakemberek mérik össze tudásukat. A verseny lebonyolítása nyílt közönség előtt zajlik.

 

Ajánljuk a rendezvény megtekintését minden, tanulmányait vendéglátás szakon folytató tanulónak, hallgatónak és a szakma iránt érdeklődőnek.

 

A rendezvényen a 11 szekszárdi pincészet (Bodri Pincészet, Dúzsi Tamás Pincéje, Eszterbauer Borház, Heimann Családi Birtok, Mészáros Borház, Sárosdi Pincészet, Schieber Pincészet, Sebestyén Pince, Takler Pince, Vesztergombi Pince, Vida Családi Borbirtok), A Kávé Háza, a Brill Pálinkaház, valamint a Törley Pezsgőpincészet tart kóstolót.

A rendezvényre a belépés díjtalan.

 

sommelier bajnoksag700